Groep 3

Welkom op de pagina van groep 3,

Geweldig toch, leren lezen! En dan ook nog mooie letters schrijven en sommetjes maken.

Natuurlijk doen we ook nog andere leuke dingen met elkaar, zoals gym, knutselen, kanjertraining, Engels en leskracht. En fijn spelen hoort er natuurlijk ook bij. Het is namelijk hard werken in groep 3… en op zijn tijd een prachtig huis bouwen in de bouwhoek of lekker wat langer buiten spelen kunnen we dan wel gebruiken!

Hallo, ik ben juf Paula. Ik werk op maandag en dinsdag in groep 3. Na een aantal jaren in de kleutergroep te hebben gewerkt, was ik heel wat jaren werkzaam in groep 3 en nu dus opnieuw voor een paar maandjes. Gezellig samen met juf Ellen! Op woensdag (om de week), donderdag en vrijdag werk ik in groep 4 op de Julianaschool. Ik woon in Klundert en heb 2 kinderen. Maarten van 21 en Roel van 25 jaar.

 

 

Hallo allemaal, ik ben juf Ellen. Na de kerstvakantie start ik op woensdag, donderdag en vrijdag in groep 3. Ik heb er enorm veel zin in. Ik werk al zo’n vierentwintig jaar in het onderwijs (waarvan drieëntwintig jaar in Ossendrecht) en vind het nog elke dag heerlijk om te zien hoe kinderen leren en genieten van het leren. Daarom ben ik ook ooit begonnen aan de opleiding en ik heb daar nog geen moment spijt van gehad. Het is echt een prachtig beroep.

In mijn privéleven mag ik graag tennissen, lezen en gezellige uitjes maken.