Vlinderklas 0/1

Welkom op de pagina van de vlinderklas! Wij zijn de instroomgroep van de Julianaschool. Wij beginnen in een klein groepje van 11 kinderen en onze groep wordt groter naarmate het schooljaar vordert. Zo kunnen wij op ons gemakje wennen aan school en ons thuis gaan voelen op de Julianaschool.

Wij leren al een heleboel op school. In de ochtend bespreken we welke dag het is, welk seizoen en wat we allemaal gaan doen. Daarnaast hebben we vaak veel aan elkaar te vertellen!! We mogen onze nieuwe kleren laten zien en vertellen over onze avonturen thuis en in het weekend. Ook luisteren we soms naar een verhaaltje uit de bijbel of we leren een liedje bij een bijbelverhaal.

Iedere dag spelen we buiten en spelen we in de hoeken of  we maken werkjes. Wat we gaan doen tijdens speel-en werktijd mogen we zelf plannen. Ook krijgen we lesjes over taal, woordenschat, voorbereidend rekenen, verkeer, Engels, en kanjerlessen. We gymmen regelmatig en als het weer het toe laat dan spelen we elke dag buiten. Zingen en dansen doen we ook graag! U zult nu wel begrijpen waarom wij soms wel eens moe zijn na een dag school!!

Ik ben juf Suzanne en werk op maandag in de vlinderklas. 

Na heel wat jaartjes groep 7, nu wat jongere kinderen. Vorig schooljaar heb ik de laatste maandjes in groep 2 gewerkt en nu dus in groep 1. Op dinsdag en woensdag sta ik nog in groep 4. Ik vind het een ontzettend leuke uitdaging!

Ik kom zelf uit Klundert en woon daar samen met Jochem en onze twee kinderen, Dion en Levi. Dion is net vier jaar oud en zit sinds kort ook op de basisschool. Levi is onlangs één geworden.

 

Onze meester is Meester Erik. Meester Erik vervangt juf Sharon tijdens haar zwangerschapsverlof op dinsdag, woensdag en donderdag. Op vrijdag zijn wij vrij.

 

 

 

 

 

een kind is als een vlinder in de wind

de één vliegt hoog,

de ander laag

maar ieder doet het op zijn eigen manier

ieder kind is anders

ieder kind is speciaal

ieder kind is mooi