Groep 7

 

Wij hebben een vacature openstaan voor groep 7. Totdat deze gevuld is  meester Peter op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de leerkracht van groep 7. 

 

Ik ben juf Marlon, ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriend in Fijnaart. Dit jaar geef ik één dag per week les in groep 7 en twee dagen per week bij de kleuters. De andere twee dagen werk ik op kantoor bij een transportbedrijf. Iets heel anders dus! Ik vind deze afwisseling erg leuk, je doet eigenlijk iedere dag iets anders en de week vliegt voorbij!

Ik vind het fantastisch om met kinderen bezig te zijn, om ze dingen te kunnen leren.  In de bovenbouw ga je met elkaar steeds moeilijkere dingen leren uit boeken of via de computer, terwijl we in de onderbouw nog heel veel dingen spelenderwijs ontdekken. Het is voor mij erg belangrijk dat ieder kind zich fijn voelt in de groep en dat ze dat ook durven te uiten. Kinderen leren immers het best wanneer ze gelukkig zijn. Wanneer de kinderen zich goed voelen, voel ik me ook goed. En van gelukkige leerkrachten leer je de leukste dingen!