Personeel zonder klas

Juf Marieke Verhulst is onze directeur

 

 

 

 

 

Ons MT bestaat uit juf Marieke (directeur) , juf Sharon (onderbouwcoördinator), meester Richard (bovenbouwcoördinator) en juf Sandra (intern begeleider)

 

Juf Sandra is onze intern begeleider. Zij werkt op dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag.

 

 

 

 

 

Juf Miranda en juf Sharon zijn de vertrouwenspersonen binnen onze school.

 

 

 

 

Juf Edith is onze onderwijs assistente. Zij ondersteunt in verschillende klassen en heeft uiteenlopende werkzaamheden. Juf Edith werkt van maandag t/m vrijdag.

 

 

 

 

 

 

Groep 3

Welkom op de pagina van groep 3!

Geweldig toch, leren lezen! En dan ook nog mooie letters schrijven en sommetjes maken. Dat ga je doen in groep 3.

Natuurlijk doen we ook nog andere leuke dingen met elkaar, zoals gym, knutselen, kanjertraining, leskracht en spelen horen er ook bij.

Hallo allemaal, ik ben juf Marlies! Ik werk maandag t/m vrijdag in groep 3 en ik ben 26 jaar.
De afgelopen jaren heb ik gewerkt in groep 1/2, groep 5 en groep 6. Dit jaar voor de tweede keer groep 3, waar ik veel zin in heb!
Buiten het werken op de Julianaschool houd ik me ook veel bezig met allerlei sporten, koken, reizen en spelletjes! Ik houd van gezelligheid en ben graag met andere mensen om mij heen.
Ik woon samen met mijn vriend in Rotterdam, maar we kijken uit naar ons huisje wat gebouwd wordt in Willemstad.

Vlinderklas 0/1

Welkom op de pagina van de vlinderklas! Wij zijn de instroomgroep van de Julianaschool. Wij beginnen met 21 kinderen en onze groep wordt groter naarmate het schooljaar vordert. Zo kunnen wij op ons gemakje wennen aan school en ons thuis gaan voelen op de Julianaschool.

Wij leren al een heleboel op school. In de ochtend bespreken we welke dag het is, welk seizoen en wat we allemaal gaan doen. Daarnaast hebben we vaak veel aan elkaar te vertellen!! We mogen onze nieuwe kleren laten zien en vertellen over onze avonturen thuis en in het weekend. Ook luisteren we soms naar een verhaaltje uit de bijbel of we leren een liedje bij een bijbelverhaal.

Iedere dag spelen we buiten en spelen we in de hoeken of  we maken werkjes. Wat we gaan doen tijdens speel-en werktijd mogen we zelf plannen. Ook krijgen we lesjes over taal, woordenschat, voorbereidend rekenen, verkeer, Engels, en kanjerlessen. We gymmen regelmatig en als het weer het toe laat dan spelen we elke dag buiten. Zingen en dansen doen we ook graag! U zult nu wel begrijpen waarom wij soms wel eens moe zijn na een dag school!!

Ik ben juf Sharon. Ik ben er op dinsdag, woensdag en donderdag. Ik werk nu bijna 12 jaar in het onderwijs. De eerste jaren vooral nog in de middenbouw en bovenbouw, maar toen ik eenmaal een jaar mijn eigen kleuterklas kreeg was ik verkocht. De onbevangenheid van een kleuter, het ontdekken, het leren in sprongen, de fantasie, de thema’s, de knuffels tussendoor, de muziek, de nieuwsgierigheid, ik vind het allemaal geweldig en ga iedere dag met veel plezier met ze aan het werk. Naast het werk voor de klas ben ik ook nog onderbouwcoördinator en ook dat vind ik erg leuk! Ik heb een zoontje van 3 en een dochtertje van 1. Ik woon samen met mijn man en kinderen in Roosendaal. Ik hou van lekker koken en lekker eten, lezen en vooral leuke dingen doen met ons gezin.

 

Hoi, ik ben juf Natasja. Ik sta dit jaar op maandag in de vlinderklas. De afgelopen 11 jaar heb ik vooral gewerkt met kleuters en dit jaar voor het eerst kleuters én de ondersteuning van groep 3, 4 en 5 waar ik erg veel zin in heb!

Ik ben 37 jaar en ik woon samen met mijn man en drie lieve kinderen in Wagenberg. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om erop uit te gaan met mijn gezin, te haken, te lezen en zit ik ook in de ouderraad bij mijn kinderen op school.

 

een kind is als een vlinder in de wind

de één vliegt hoog,

de ander laag

maar ieder doet het op zijn eigen manier

ieder kind is anders

ieder kind is speciaal

ieder kind is mooi

Groep 6

Hallo iedereen

Welkom op de pagina van groep 6.

Op maandag, dinsdag en vrijdag is juf Kitty onze juf.

Ik ben Kitty, ik woon in Oud Gastel en werk nu voor het derde jaar op de Julianaschool. Ik zit al 16 jaar in het onderwijs en heb eigenlijk altijd in de bovenbouw gewerkt. Dit jaar mag ik weer met groep 6 aan de slag. We hopen er samen een leerzaam en gezellig schooljaar van  te maken!

 

 

 

Op woensdag en donderdag is juf Marlon onze juf.

Hallo! Ik ben juf Marlon. Ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend in Fijnaart. Ik werk op woensdag en donderdag in groep 6. Op vrijdag geef ik gymles aan groep 3, 4, 4-5 en 6. Daarna ben ik nog een uurtje in verschillende klassen om te ondersteunen.

Ik ben eerder juf geweest van kleuters en groep 4 op andere scholen. Dit jaar ga ik eens kijken of ik groep 6 ook leuk vind, tot nu toe is dat zeker het geval! Ik heb er zin in!

Groep 4/5

Onze meester is op alle dagen meester Richard.

Mijn naam is Richard Jansen. Ik ben 34 jaar en woon in Fijnaart. Samen met mijn vrouw Sabrina heb ik 3 kinderen, waarvan de oudste twee ook naar de Julianaschool gaan. De derde is nog thuis. Ik werk nu voor het zevende jaar op de Julianaschool. Al die tijd heb ik in groep 4 of 5 gestaan, waaronder soms een combinatie van 4 en 5. Behalve lesgeven, vind ik voetballen erg leuk om te doen. Ik voetbal zelf na jaren in het 1e te hebben gevoetbald nu in het 2e elftal van Oranje Blauw ’14. Ook ga ik naar alle thuiswedstrijden van NAC Breda.

Groep 7

Hallo, ik ben juf Ida en werk maandag t/m vrijdag in groep 7.

Ik kom uit Terheijden en heb een kat genaamd Sirius.

Naast lesgeven houd ik van fietsen, wandelen en lezen.

Ik sta al enkele jaren voor de klas en vind de bovenbouw erg leuk om les te geven. We gaan er samen een mooie tijd van maken.

 

Ik ben juf Miranda en ik ben met zwangerschapsverlof. Na de herfstvakantie kom ik weer terug.

Samen met mijn man heb ik een zoontje. Hij heet Sieb. Naast een hond, heb ik ook nog 3 katten.

Ik ben gek op muziek maken/ luisteren en probeer elke muziekles op school vol enthousiasme te geven.

Na 9 jaar bovenbouw, heb ik twee jaar groep 4 gedaan. Ik vind het erg leuk om nu weer terug te zijn in de bovenbouw.

Groep 4

Hallo, ik ben juf Mirella en na heel wat jaren met plezier te hebben gewerkt in groep 3, mag ik dit jaar les gaan geven aan groep 4 op de Julianaschool. Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag (om de week).  Zelf heb ik 2 kinderen, Job van 6 en Lotte 9 jaar. In woon in Klundert.

 

 

 

 

Hallo, ik ben juf Paula. Ik werk op woensdag (om de week), donderdag en vrijdag. Na een aantal jaren in de kleutergroep te hebben gewerkt, was ik heel wat jaren werkzaam in groep 3 en ga ik nu de uitdaging aan in groep 4 op de Julianaschool. Gezellig samen met juf Mirella! Ook ik woon in Klundert en heb 2 kinderen. Maarten van 21 en Roel van 25 jaar.

 

 

 

Geluksmomentjes in de klas:

  • samen lachen
  • samen leren
  • samen letters ontdekken
  • samen kletsen
  • tijd voor een knuffel
  • zelf geschreven briefjes van kinderen
  • voorlezen door kinderen
  • mopjes vertellen voor de klas
  • liedjes en dansjes tussendoor

Wij hebben er zin in! Tot gauw!!!

Groep 8

Hallo,

Ik ben juf Reeders. Ik heb al heel wat jaren groep 8.

Ik woon in Willemstad. Ik ben ruim 37 jaren werkzaam op de Julianaschool. Sinds enkele jaren werk ik nog maar vier dagen. Vrijdags is er een andere collega die de groep waarneemt.

Groep 8 telt 18 leerlingen.

We werken veel met het Chromebook. Vooral rekenen zeer intensief. Daarnaast gebruiken we het Chromebook voor het extra oefenen van taal, spelling, woordenschat en automatiseren.

Vorig jaar zijn we begonnen met Leskracht. Een methode die werkt aan de 21st century skills: Kinderen de vaardigheden bijbrengen die ze nodig hebben in onze huidige en toekomstige maatschappij.

Verder staat PBS (Positive Behavior Support) bij ons hoog in het vaandel: Het creëren van een omgeving die het leren bevordert en gedragsproblemen voorkomt.

We hopen op een fijn, gezellig en leerzaam jaar!

 

 

 

 

 

Groepen

Alle groepen hebben hun eigen pagina. Hier kunt u wat lezen over de algemene bezigheden van de klas en over de juf/meester. Voor details over de groepen en leuke foto’s maken wij gebruiken van de app Klasbord. Deze is alleen toegankelijk voor ouders uit de desbetreffende groep.

In het menu hiernaast kiest u de pagina van de gewenste groep. Veel kijk- en leesplezier!