Naschoolse opvang Kibeo

Waar heb jij zin in? Jij bent de baas van jouw vrije tijd! Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met leeftijdsgenootjes.

Net zoals thuis
Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en een goede band heeft met de pedagogisch medewerkers. Van het samen ondernemen van een activiteit tot het rustig bijkomen van een drukke schooldag: in overleg kan alles. Want zo gaat het thuis vaak ook!

Uw zoon of dochter kan na schooltijd én tijdens de schoolvakanties bij ons terecht. Lekker knutselen, spelen, ravotten en op ontdekking met vriendjes en vriendinnetjes. De BSO-ruimte is in de basisschool gevestigd. Handig voor u en vertrouwd voor uw kind!

Bij Kibeo Kennedy is er voor uw kind veel te zien, beleven en ontdekken. Samen met vriendjes buitenspelen in de tuin. Binnen zijn er leuke speelhoeken en kan uw zoon of dochter lekker knutselen, enorm leuk maar ook goed voor de fijne motoriek! De oudere kinderen kunnen ’s ochtends knutselen of spelletjes spelen en ’s middags met vriendjes op avontuur. Bij Kibeo is geen dag hetzelfde!

Actueel