Welkom

_DSC0201small

Welkom op de website van de Julianaschool. We zijn een school met ruim 180 leerlingen in het dorp Fijnaart. We zijn een P.C. school en maken deel uit van Stichting de Waarden, een stichting met 17  scholen. Op de Julianaschool is iedereen welkom, ongeacht godsdienst of levensbeschouwing. De belangrijkste voorwaarde  is dat onze christelijke uitgangspunten  worden gerespecteerd .

We zijn een PBS school. Onze kernwaarden zijn: verantwoordelijkheid, veiligheid en vertrouwen. Dit zien wij terug in de manier waarop er op onze school met elkaar  wordt omgegaan. We leren de kinderen positieve gedragsverwachtingen aan en gaan op een preventieve manier om met negatief gedrag. Daarbij gaan we op een voorspelbare, eensgezinde manier met de leerlingen om, wat zorgt voor duidelijkheid en een prettig schoolklimaat. Hiermee willen we er voor zorgen dat iedereen in een veilige omgeving nieuwe dingen kan leren en zichzelf kan ontwikkelen.

We vinden een goede samenwerking met ouders en leerlingen van groot belang. Respect hebben voor elkaar en rekening houden met elkaar zijn zaken, waar we als school grote waarde aan hechten. We beschouwen leren als een plezierige activiteit, waarbij het doel is om de leerlingen steeds zelfstandiger te maken. Samen leren, samen werken en zorg dragen voor elkaar staan hoog in ons vaandel.

Als u meer informatie wilt over de school, kunt u een afspraak maken met de directeur van de Julianaschool mw. Marieke Verhulst. Bij afwezigheid kunt u voor de onderbouw (groep 1 t/m 4) vragen naar mw. Sharon Breuer en voor de bovenbouw (groep 5 t/m 8) naar dhr. Richard Jansen

Grotere kaart weergeven

Actueel